TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı Belediyesi'nden 111 bin avro hibeli proje başarısı

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çukurova Üniversitesi ve Karaisali Belediyesi ortaklığında hazırlanan proje sayesinde 111 bin avroluk hibe sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pozantı Belediyesi'nden 111 bin avro hibeli proje başarısı

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çukurova Üniversitesi ve Karaisali Belediyesi ortaklığında hazırlanan "Orman Koruma ve Yangınlara karşı Yerel Yönetimlerin Dayanıklılığını Artırma" projesi ile 111 bin avroluk hibe sağladı.

Çukurova'dan Anadolu'ya geçiş noktasında bulunan ve özellikle doğa turizmi açısından görülmeye değer doğal güzelliklere sahip Adana'nın Pozantı ilçesi için yeni proje daha geliştirildi. 

Projenin mimarı olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaptığı açıklamada, Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme-2 "Yeşil Gelecek İçin Şehir Eşleştirme" Hibe Proğramı kapsamında sundukları "Orman Koruma ve Yangınlara karşı Yerel Yönetimlerin Dayanıklılığını Artırma" başlıklı projelerinin hibe almaya hak kazandığını söyledi.

Pozantı Belediyesi hibe-2

Projeyi, Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale  Birimi temsilcileri nezdinde imzaladıklarını ifade eden Mustafa Çay, "Toplam 111.773.27 avro desteklemeli Yunanistan’ın Rafina-Pikermi Belediyesi ile yürüteceğimiz proje, ülkemize, ilimiz ve ilçemize hayırlı olsun. Her alanda ilçemizi tanıtmaya ve geliştirmeye gayret ediyoruz. Proje ortaklarımız Çukurova Üniversitesi ve Karaisali Belediyesi'ne de katkıları için teşekkür ediyorum." dedi. 

Başkan Mustafa Çay, Pozantı ve Karaisalı'da proje içeriği ile ilgili vatandaşların bilgilendirileceği toplantılar gerçekleştireceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.