TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam'da doğaseverler Cumhuriyet coşkusunu yaşadı

Sarıçam Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Cumhuriyet Kampı", doğaseverlerin buluşma noktası oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 11:46
Kaynak: BÜLTEN
Sarıçam'da doğaseverler Cumhuriyet coşkusunu yaşadı

ADANA (İLKHABER) - Sarıçam Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında doğa severler için bir buluşma etkinliği düzenledi. İzci, bisikletçi, motosikletçi, karavancılar ve doğaseverlerden oluşan yaklaşık üç bin kişi, Sarıçam Belediyesi Yörük Ormanı'nda üç gün boyunca bir araya geldi. Etkinlikte, Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve Cumhuriyet Bayramı ezgileri eşliğinde keyifli vakit geçirildi.

Sarıçam'da doğaseverler Cumhuriyet coşkusunu yaşadı 3

Etkinliğin Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlendiğini ve Cumhuriyet coşkusunu paylaşmanın keyfini yaşadıklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, çocuklar için ok atma, survivor parkur oyunları, geleneksel çocuk oyunları, futbol, voleybol, saklambaç ve halat çekme gibi etkinliklerin düzenlendiğini ve 680 çocuk ve ebeveynlerine afet öncesi eğitim verdiklerini açıkladı.

Sarıçam'da doğaseverler Cumhuriyet coşkusunu yaşadı 2

Başkan Uludağ, ayrıca "Aile İçi Afet Eğitimi" başlıklı bir eğitim verildiğini ve bu eğitimle afet öncesi alınması gereken tedbirler, afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler, çök, kapan, tutun, acil toplanma bölgesine hareket etme yöntemleri, pusulayla yön bulma, telsizle haberleşme, mors alfabesi kullanımı, çadır kurma, düğüm çözme, çekiç kullanma ve ilk yardım gibi konularda teorik ve pratik bilgilerin paylaşıldığını söyledi.

Sarıçam'da doğaseverler Cumhuriyet coşkusunu yaşadı

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.