TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Nehri çekilince kirlilik gün yüzüne çıktı

Günümüzde hala kullanılan en eski köprü ünvanına sahip olan Taşköprü, Adana'nın Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Seyhan Nehri üzerinde bulunuyor. Nehrin suyu aktığında çok güzel bir manzaraya sahip olan köprü, su akmadığında ise eksik kalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhan Nehri çekilince kirlilik gün yüzüne çıktı

CANSU ERSOY

ADANA (İLKHABER)- Günümüzde hala kullanılan en eski köprü ünvanına sahip Taşköprü, altından akan Seyhan Nehri'yle beraber harika bir görüntü oluşturuyor. Fakat nehir çekildiğinde ve köprünün altına su verilmediğinde tüm kirlilikler gün yüzüne çıkıyor.

taşköprü 7

Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Taşköprü, Seyhan Nehri üzerinde bulunuyor. Nehrin suyu aktığında çok güzel bir manzaraya sahip olan köprü, su akmadığında ise eksik kalıyor.

taşköprü

Seyhan Nehri'nin suyu zaman zaman çekiliyor ve Taşköprü çevresi neredeyse tamamen kurak kalıyor. Burayı uğrak yeri olarak kullanan kuş ve canlı türleri, su olmayınca geriye kalan ufak su birikintilerinden içmek zorunda kalıyor. 

taşköprütaşköprü 6taşköprü 5

Taşköprü'nün suyunun çekilmesiyle burada yer alan tüm kirlilikler de gün yüzüne çıkıyor. Suyun çekilmesiyle nehirde plastik ürün, ambalaj, şişelerin olduğu görülüyor. Bu atıkların yanı sıra bu alana pis suların akışı da yapılıyor. Suyun çekilmesiyle ufak birikintiler halinde kalan Seyhan Nehri'ne, pis, sarı suların da aktığı gözle görülüyor.

taşköprütaşköprü 3taşköprü 4

taşköprütaşköprü 2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.