TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan’da Özel Yetenek Kursları Büyük İlgi Görüyor

Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği özel yetenek kursları kapsamında planlanan ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği POMEM, BESYO ve spor liselerine hazırlık kursları Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri ücretsiz olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhan’da Özel Yetenek Kursları Büyük İlgi Görüyor

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği özel yetenek kursları kapsamında planlanan ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği POMEM, BESYO ve spor liselerine hazırlık kursları Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri ücretsiz olarak devam ediyor.

Özel yetenek kurslarına katılan öğrencilerin Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a böyle bir hizmeti kendilerine ücretsiz olarak sağlamasından dolayı teşekkür eden gençlere Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Gençlerimiz Türkiye’nin bugünü ve geleceğidir." dedi.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ve Spor Liselerine hazırlık kurslarının tecrübeli antrenörler nezaretinde ücretsiz olarak devam ettiğini söyleyen Başkan Akay, "Gençlerimizin meslek sahibi olmalarına katkı sağlamak bizleri de mutlu ediyor. Kurslarımızda eğitim alan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Seyhan’da Özel Yetenek Kursları Büyük İlgi Görüyor

Özel yetenek kurslarına katılmak isteyenler 0 539 776 33 27 nolu irtibat telefonundan detaylı bilgi alabilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.