TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSYD Adana Şubesi Yeni İdari Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

TSYD Adana Şubesi, yangın sonrası elde edilen dayanışma ve destekle, Nihat Geven Tesisleri'nde idari binasının açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
TSYD Adana Şubesi Yeni İdari Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

TSYD Adana Şubesi, Nihat Geven Tesisleri'nde yaşanan yangın sonucunda hasar gören idari binanın yerine yeni bir bina inşa ederek açılışını gerçekleştirdi. Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Merkez Park'taki tesislerde 3 Temmuz'da meydana gelen yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen idari bina, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) işbirliğiyle sponsorlar tarafından yeniden yapıldı.

tsyd adana

Açılış töreninde konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sporun milli birliği ve kardeşliği pekiştiren önemli bir unsura dönüştüğünü vurguladı. Spor yazarlarının, bu olumlu aktiviteyi daha da pozitif hale getirmek için kalemlerini kullandığını belirten Vali Köşger, spor yazarlarının ülke içindeki birliği güçlendirmede önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

tsyd adana açılış

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ise derneklerinin Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, yeni binanın inşası sürecindeki desteklerinden dolayı DAİMFED'e teşekkür etti.

tsyd yeni bina

Törende, Vali Köşger, Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu'na katkılarından dolayı plaket verildi. Katılımcılar daha sonra açılış kurdelesini keserek binayı gezdi.

tsyd adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.