TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Özer'den Sarıçam'ın Çöplük Sorununa Yeşil Çözüm

İYİ Parti'nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Yusuf Özer, cesur duruşuyla çöplük sorununa çözüm getiriyor! Sarıçam'ı yeşillendirecek ve çehresini değiştirecek projeleriyle dikkat çekiyor. "Çöplük Kalkacak, Sarıçam Kalkınacak!" sloganıyla yola çıkan Özer, Türkiye'nin en büyük merkez parkını müjdeliyor. Haydi Sarıçamlılar, destek verin; birlikte yeşil bir cennet inşa edelim!

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 12:55
Kaynak: BÜLTEN
Yusuf Özer'den Sarıçam'ın Çöplük Sorununa Yeşil Çözüm

İYİ Parti'nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı Av. Yusuf Özer, çöplük sorununa karşı koyduğu cesur duruşu ve somut çözüm planlarıyla dikkat çekiyor. Gültepe Mahallesi'ndeki Delüx Sitesi sakinlerine hitap eden Özer, çöplük alanını yeşillendirecek ve Sarıçam’ın çehresini değiştirecek projelerini paylaştı. “Çöplük Kalkacak, Sarıçam Kalkınacak!” sloganıyla yola çıkan Özer, çöplüğün 3 yıl içinde tamamen kaldırılacağını ve yerine Atatürk Parkı adını verdiği Türkiye'nin en büyük merkez parkının inşa edileceğini müjdeledi.

Özer, “1. yılda uygun yer seçimini tamamlayacağız. 2. yılda seçilen yerlerde imalat ve inşaata başlayacağız. 3. yılda ise çöplüğün tamamen kaldırılmasını ve yerine çevre dostu, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Atatürk Parkı'nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Bu parkın sadece Sarıçam'ın değil, Adana'nın da sosyal yaşam merkezi olacağını belirten Özer, parkın içinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle bölge halkına hizmet verileceğini vurguladı. Özer, çöplük alanının dönüşümü ile Sarıçam'ın yeşil bir cennete dönüşeceğini ve bu projeyle çevre kirliliğine son vereceğini ifade etti.

Sarıçamlıların desteğini bekleyen Av. Yusuf Özer, “Yerel yönetim anlayışımızda çevre ve insan sağlığını merkeze alıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir çevrede yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu vizyon projemizle Sarıçam, Adana'nın yıldızı olacak” diyerek halkın oyuna talip olduğunu belirtti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.