TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Koltuğuna Oturan Dora Mimaroğlu Kimdir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in koltuğuna oturan Dora Mimaroğlu, genç yaşına rağmen müzikteki başarısıyla dikkat çekiyor. Peki, kimdir bu genç keman sanatçısı?

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Koltuğuna Oturan Dora Mimaroğlu Kimdir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in koltuğuna oturan Dora Mimaroğlu, Bilkent Müzik ve Sahne Fakültesi'ne bağlı Müzik Hazırlık Ortaokulu'nda 5. sınıf öğrencisi olarak eğitim görüyor ve 6 yıldır enstrüman çalıyor. 

Dora Mimaroğlu, Özgür Özel'in Ankara'da Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu'nun düzenlediği Gençlik Buluşması'nda tanıştığı çocuk keman sanatçısı olarak biliniyor. Özel'in davetini kabul eden Mimaroğlu, Bilkent Çocuk Senfoni Orkestrası konserine katılmış ve bu deneyimi sonrasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Özel'in koltuğuna oturma isteğini dile getirmişti.

Bugün gerçekleşen etkinlikte, Mimaroğlu'nun isteği üzerine Özgür Özel'in koltuğuna oturması gerçekleşti. Bu özel an, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na renk kattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.