TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethiye'deki Dalgıçlar, Turizm Haftası'nda su altında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Fethiye'deki dalgıçlar, Turizm Haftası kapsamında sıra dışı bir etkinlik düzenledi. Su altında kurdukları masada toplanarak turizm sezonunu değerlendiren dalgıçlar, bu anları su altı kamerasıyla kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
Fethiye'deki Dalgıçlar, Turizm Haftası'nda su altında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Fethiye'nin turizm potansiyelini su altında değerlendiren dalgıçlar, Turizm Haftası'nı unutulmaz bir etkinlikle kutladılar. Dalyan Koyu açıklarında gerçekleştirilen dalışta, dalgıçlar Önder Diktaş, Aydın Tanal ve Melisa Harless, 5 metre derinliğe dalarak sıradışı bir toplantı gerçekleştirdiler.

Dalgıçlar, su altında kurdukları masada toplanarak, turizm sezonunu değerlendirme toplantısı yaptılar. Su altı kamerasıyla kaydedilen bu anlamlı etkinlikte, bir dalgıç diğerinin sorularını cevaplandırırken diğer dalgıç da bilgisayara notlarını aldı.

Dalış Eğitmeni Önder Diktaş, yapılan etkinlikle ilgili olarak, "Turizm Haftası'nı su altında kutlamak istedik. Bu etkinlikle sezon boyunca yerli ve yabancı tüm misafirlerimizi dalış için bekliyoruz. Amacımız, dalışı Türkiye’de daha çok tanıtmak ve sevdirmek" şeklinde konuştu.

Fethiye'deki dalgıçlar, bu tarz sıra dışı etkinliklerle turizm sektörüne yenilikler getirerek, bölgenin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.