TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri'de Öğrencilere Dans Ettiren Şule Öğretmen Sosyal Medyanın Gündeminde

Kayseri'de, öğrencilerine ders öncesi dans ettiren Şule Öğretmen, pozitif enerjisiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kayseri Kocasinan Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda öğretmenlik görevini yapan Şule Öğretmeni gelin tanıyalım...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 15:50
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Kayseri Kocasinan Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda öğretmenlik görevini yapan Şule Yüksel sosyal medyada viral olan dans videoları ile tanındı.

Her sabah ders öncesi öğrencilerine dans ettiren ve güne pozitif başlamalarını sağlayan Şule öğretmen bu tarzıyla sadece öğrencilerin ilgisini değil velilerinde ilgisini çekmeyi başarıyor.

Sevgililer Günü'nde Barış Manço'nun şarkısı "Kara Sevda" eşliğinde öğrencilerine dans ettiren Şule Öğretmen, bu etkinlikle sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

şule yüksel

Kısa sürede çoğu kullanıcıdan büyük beğeni ve yorum alan video sonrası öğretmen Şule Yüksel'in kim olduğu merak konusu oldu.

öğretmen şule yüksel

ÖĞRETMEN ŞULE YÜKSEL KİMDİR?

Şule Öğretmen'in branşı sınıf öğretmenliğidir. Ancak sadece bir öğretmen olmanın ötesinde, aynı zamanda Halk Oyunları 2. Kademe Antrenörü unvanına sahiptir. Bu yetkinlikleriyle sadece sınıf içinde değil, aynı zamanda kültürel etkinliklerde de önemli bir rol üstlenmektedir.

Yöresel folklorik oyunları sergilemek için Youtube kanalı üzerinden çalışmalarını sürdüren Şule Öğretmen, Türkiye'nin dört bir yanındaki insanlara ilham vermeye devam ediyor. Ayrıca, 7 Bölge 7 Kuşak 7 Renk Projesi'nin Halk Oyunları topluluğu koordinatörlüğünü üstlenerek, bu alanda da aktif bir rol oynamaktadır.

Öğrencilerine sadece akademik değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal birikimler de sunarak, onların daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlıyor.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.