TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Noterler 8-9 Nisan'da Açık mı?

Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala, vatandaşlar noterlerin çalışma saatleri ve bayram tatili durumu hakkında bilgi arayışına girdi. İşte noterlerin 8-9 Nisan'daki çalışma durumu:

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 12:17
Kaynak: Gamze Pehlivan
Noterler 8-9 Nisan'da Açık mı?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşlar noterlerin çalışma durumu hakkında bilgi arayışına girdi. 8-9 Nisan tarihlerinin bayram tatiline dahil edilmesiyle birlikte, noterlerin çalışıp çalışmayacağı merak konusu oldu. İşte noterlerin bayram öncesi çalışma durumu hakkında detaylar:

Noterler Bugün Kapalı mı?

Adalet Bakanlığı ile eşgüdüm halinde çalışan noterler, Ramazan Bayramı tatili boyunca resmi tatil ilan edilmiş günlerde kapalı olacaklar. Bu durumda, 10-12 Nisan tarihleri arasında noterler hizmet vermeyecekler.

Ancak, 8 Nisan Pazartesi günü ve 9 Nisan Salı günü noterler yarım gün açık olacaklar. Bu süre zarfında, acil işleri olan vatandaşlar bu günlerde noter hizmetlerinden faydalanabilecekler.

Bayram Tatili:

Ramazan Bayramı tatiline ilişkin de bilgi veren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.

Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor ve 1,5 günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.