TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli'de son dakika: Sanayi tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
Kocaeli'de son dakika: Sanayi tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Gebze ilçesinde bulunan bir fabrikada bilinmeyen nedenden dolayı sanayi tüpü patladı. 112 Acil Yardım Hattına İhbar üzerine olay yerine AFAD, Sağlık ve Kolluk kuvvetleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, ilk belirlemelere göre, 2 kişinin vefat ettiği, 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VALİLİTEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Valilik’ten yapılan açıklamada, “ Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz”ifadeleri kullanıldı.

kocaeli pelitli patlama

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.