TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li yöneticiler, ölen meclis üyesi Ziyacan Dedeoğlu'nu unutmadı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde restoran sahipleriyle tartışıp rastgele ateş açan şahsın yaraladığı 5 kişiden biri olan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren CHP Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ziyacan Dedeoğlu'nun ölümünün üzerinden 5 sene geçti. CHP Adana İl Örgütü, ölen meclis üyesini unutmadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 13:07
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
CHP'li yöneticiler, ölen meclis üyesi Ziyacan Dedeoğlu'nu unutmadı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 4 Nisan 2019 tarihinde restoran sahipleriyle tartışıp rastgele ateş açan şahsın yaraladığı 5 kişiden biri olan CHP Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ziyacan Dedeoğlu, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Dedeoğlu’nun ölümü, yakınlarını ve CHP Adana İl Örgütü'nü yasa boğdu.

CHP Adana İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan ve hastanedeki 6 günlük yaşam savaşını kaydeden Ziyacan Dedeoğlu, 5. ölüm yıldönümünde başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere CHP Adana İl Örgütü tarafından yayımlanan mesajla anıldı.

ziyacan dedeoğlu

ziyacan dedeoğlu

Olayın geçmişi

Olay, 4 Nisan 2019 Perşembe günü Büyükkırım Mahallesi Sait Akman Caddesi'nde bulunan bir restoranda meydana gelmişti. İddiaya göre, restorana gelip bir süre alkol alan Murat Ç., daha sonra restoran sahibinden para istedi. Ancak para alamayan şahıs, restorandan ayrıldıktan bir süre sonra pompalı tüfekle tekrar gelerek rastgele ateş açmış, açılan ateş sonucu restoran sahibi Yusuf K. ile iş yerinde bulunan Mahir K., Ziyacan Dedeoğlu, Ali K. ve Bora C. ve Ziyacan Dedeoğlu yaralanmış,  yaralılardan Dedeoğlu daha sonra yaşamını kaybetmişti.

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.