TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Bitexen Adana 1954 FK

İLKHABER-Gazetesi - Bitexen Adana 1954 FK haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bitexen Adana 1954 FK haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Liderin keyfi yerinde Haber

Liderin keyfi yerinde

TFF 3. Lig 4. Grubunu şampiyonu Adana FK, sezonun son haftası Nevşehir Belediye Spor deplasmanına çıkacak.  Şimdiden 2. Lig için planlamalara başlayan turuncu-beyazlılar, Nevşehir maçını da kazanıp, sezonu galibiyetle tamamlamanın hesabını yapıyor. Bayrak As Kampanyası Bitexen Adana 1954 FK, şampiyonluk kutlamaları kapsamında kentte ‘BAYRAK AS’ kampanyası başlattı. Adana ekibi, yaptığı açıklamada; "Halkın Takımı için Caddeleri Sokakları DONATALIM BAYRAKLARLA... Bayrağını as STORYDE TAKIMINI ETİKETLE! Matbaa İletişim Numarası +90 546 678 19 74. Yaptırmak isteyen taraftarlarımıza Rıdvan Sönmez yardımcı olacaktır." Paylaşımını yaparak tüm Adanalıları sevincine ortak olmaya davet etti. Adana 1954 FK, şimdiden 2. Lig için çalışmalara başlarken, gelecek sezon yine şampiyonluğa ulaşıp TFF 1.lige çıkmayı hedefliyor. Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, şampiyonluk hakkında, “Bir araya gelerek güçleniyor, birlikte başarıya ulaşıyoruz. Takım ruhuyla hareket eden bir aileyiz ve her birimiz, bu ailenin önemli bir parçasıdır. Birlikte çalışarak, zorlukların üstesinden gelir ve zaferler kazanırız. Bu fotoğraf, bize hatırlatıyor ki, ne olursa olsun, birlikte olduğumuz sürece her engeli aşabiliriz. Kulübümüzün temel taşı olan birlik ve beraberlik duygusu, bizi daha da güçlü kılar. Birlikte olduğumuz sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.” Şampiyonluk Adana Halkı’na çok yakıştı” dedi. Ligde 27 Maçta 63 Puan Topladı Adana 1954 FK, ligde bu sezon sadece 4 yenilgi aldı. Halen en yakın rakibine 13 puanlık fark atan Adana ekibi, Nevşehir Belediye Spor maçını da kazanıp 66 puanla sezonu tamamlamak istiyor. Adana 1954 FK, 2023-2024 Sezonu ilk devresini de 38 puanla yine zirvede tamamlamıştı. Turuncu-beyazlılar, sezonun ilk devresi; 23 Elazığspor, 1984 Muşspor, Armoni Kestel Spor, Orduspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Sutanbeyli Belediye Spor, Sebat Gençlik Spor, Tokat Belediye Spor, Bursa Yıldırım Spor, Çatalcaspor, Nevşehir Belediye Spor mücadelelerini kazanmıştı. İkinci yarı ise; Elazığspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Sultanbeyli Spor, Güneş Holding Çankaya Spor, Tokat Belediye Plevne Spor, Bergama Sportif Faaliyetler AŞ maçlarını kazanırken, Muşspor, Armoni Alanya Kestelspor, Orduspor 1967 AŞ ve Sebat Gençlik Spor maçlarında ise puan çıkaramadı.

Lider, Bursa Yıldırım deplasmanında Haber

Lider, Bursa Yıldırım deplasmanında

TFF 3. Lig lideri Bitexen Adana 1954 FK, Bursa Yıldırım Spor’a konuk olacak. Adını bir üst lige yazdırmayı garantileyen Adana ekibi, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Lider, zorlu deplasmanda 3 puanı alıp serisini sürdürmek istiyor. İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre;  Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde saat 15.00’te başlayacak karşılaşmanın hakemi Özer Özden olacak. Özden’in yardımcılığını Caner Kurt ile Selçuk Gökgöz yapacak. 4. Hakem Ertuğrul Ramazan Boyraz olacak. Genel Kurul İçin Haziran Çağrısı Adana 1954 FK, TFF’nin genel kurulu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklama şöyle; “Bilindiği üzere TFF’nin 18.07.2024 tarihli olağanüstü seçimli genel kurul tarihinin, mevcut yönetim tarafından 2024/2025 sezonu yapılanmasını etkileyeceği ön görülerek, Genel Kurul delegeleri tarafından seçimin en geç Haziran ayı içerisinde yapılması için imza toplamaya başlanmıştır. Toplanan imzaların TFF’de panik havası yarattığı ve bu nedenle TFF Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sorumlu oldukları kulüpler birliklerine mesajlar atmaya başlandığı öğrenilmiştir. Sorumluluğu dahilindeki kulüpler, birliklerine atılan mesajlarla, yeni döneme yönelik olarak, kulüpleri farklı örgütlenmelere sevk etmekten ve yönlendirmekten kaçınmayan bu yönetim kurulu üyeleri, bağlı bulundukları başkanlarının izinden gitmeye devam ettikleri sürece, tarihin açılmayacak sayfalarında yer alan kısa cümlelerdeki gizli özne olmaktan öteye geçemeyeceklerdir. Kulüplerin özgür iradelerini bu yollarda gasp etmeye çalışmak, beyhude bir çabadan öteye geçmemekle birlikte, TFF’nin mevcut yönetiminin de süregelen yönetim tarzını bizzat yönetim kurulu üyeleri tarafından ortaya koyması açısından önemli bir göstergedir. İmza vermeyen az sayıdaki güzide kulüplerimize de bu bağlamda yeniden bir çağrı yaparak, TFF’nin ‘Federasyon kulüpleri’ anlayışını yıkarak, yeni seçeceğimiz yönetimle birlikte ‘kulüplerin federasyonu’ anlayışına bir an önce kavuşmak için olağanüstü seçimli genel kurulun en geç Haziran ayı içerisinde tamamlanmasına dair imza vermeye davet ediyoruz. Saygılarımızla. Adana 1954 Futbol Kulübü”

Gözler Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki karşılaşmasında Haber

Gözler Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki karşılaşmasında

TFF 3. Lig 4.Grupta bulunan Bitexen Adana 1954 FK’nın sıradaki rakibi Tokat Belediye Plevne Spor olacak. Tokat Belediye Plevne Spor ile yapacakları karşılaşmayla ilgili konuşan Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Tetik, takım olarak Tokat Belediye Plevne Spor karşılaşmasına odaklandıklarını dile getirdi. Pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda Bitexen Adana 1954 FK ve Tokat Belediye Plevne Spor arasında olacak olan karşılaşma heyecanla bekleniyor. BİTEXEN ADANA 1954 FK ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU İLERLİYOR TFF 3.Lig ve 4. Grupta zirvede bulunan Adana 1954 FK ekibi, hazırlıklarını son hızıyla sürdürüyor. Turuncu – beyazlı ekip, Tokat Belediye Plevne Spor hazırlıklarını tecrübeli teknik adam Levent Eriş’in nezaretinde sürdürerek yoluna devam ediyor. Şampiyonluğa emin adımlarla tek yürek olarak ilerleyen Bitexen Adana 1954 FK, bu karşılaşmayı da galip olarak bitirerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçip, takımı daha da ileriye götürmeyi hedefliyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi olarak ekipte yer alan Burhan Tetik, geride bıraktıkları haftayı bay takım olarak geçirdiklerini dile getirdi. TETİK: LİGDE KALAN MAÇLARIMIZDA TÜM ADANALILARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ Tetik, takım olarak Tokat Belediye müsabakası öncesinde işi sıkı tuttuklarını kaydeden Tetik, konuşmasının devamında şunları aktardı: “Yönetim olarak, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Ligde kalan maçlarımızda tüm Adanalıları yanımızda görmek istiyoruz.”

Bitexen Adana 1954 FK iddialı Haber

Bitexen Adana 1954 FK iddialı

Bitexen Adana 1954 FK, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Siirt İl Özel İdaresi Spor ile karşı karşıya gelecek. Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Güven, pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda Siirt İl Özel İdaresi Spor’u konuk edeceklerini ifade etti. Güven, “Siirt İl Özel İdaresi Spor karşılaşmamızı kazanacağımıza olan inancım tam” dedi. GÜVEN: HER MAÇIMIZA KAZANACAĞIMIZA İNANARAK VE KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ TFF’nin 3. Lig 4. Grubunda Muşspor’un 7 puan önünde ve zirvede bulunduklarının altını çizen Yönetim Kurulu Üyesi Güven, “Bundan sonra kaybetmek diye bir şey yok. Her maçımıza kazanacağımıza inanarak ve kazanmak için çıkacağız. Engelleri bir bir aşarak lig sonunda da şampiyon olacağız” cümlelerini kullandı. GÜVEN: HALKIN TAKIMI, SOKAĞIN SESİYİZ Pazar günü oynanacak olan maç için tüm Adana halkını ve destekçileri Siirt İl Özel İdaresi Spor müsabakasına beklediğini dile getiren Alperen Güven, “Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Taraftarlarımız olduğunda çok daha güçlüyüz. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverleri maçımızı izlemeye ve destek vermeye mutlaka bekliyoruz. 90 dakika sonunda gülen taraf biz olacağız” diye kaydetti. Güven, katılmak isteyen taraftarlar için pazar günü saat 11.00'de kulüp tesislerinden ve İstasyon Meydanı’ndan Tarsus'a sınırsız otobüs kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.