TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Model

İLKHABER-Gazetesi - Model haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Model haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bella Hadid, modelliğe ara verme kararını açıkladı Haber

Bella Hadid, modelliğe ara verme kararını açıkladı

Uzun süredir Lyme hastalığıyla mücadele eden ve modelliğe ara veren Bella Hadid, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Popüler dergi Allure'a konuşan Hadid, modellik kariyerine ara verme kararını ve yaşadığı değişiklikleri paylaştı. Hadid, "10 yıl modellik yaptıktan sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve uzun vadede bunun karşılığını görmediğimi fark ettim" diyerek modelliğe ara verme kararını açıkladı. Ayrıca, sevgilisi Adan Banuelos ile daha sakin bir hayata adım attığını belirtti. "İlk defa sahte bir yüz takmıyorum'' Özel hayatına daha fazla zaman ayırdığını ifade eden Hadid, "İlk defa sahte bir yüz takmıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorsam dışarı çıkmam. Kendimi iyi hissetmiyorsam kendime zaman ayırırım. Ve daha önce hiç bunu yapma veya söyleme fırsatım olmadı" dedi. Modelliğe ara veren Bella Hadid, geçtiğimiz yıl Lyme hastalığıyla mücadelesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hadid, tedavi sürecini ve yaşadığı deneyimleri şu sözlerle aktardı: "Evren en acı ve güzel şekilde işliyor ama şunu söylemeliyim ki mücadele edersen düzelir. Söz veriyorum. Bir adım uzaklaş, güçlü ol, yoluna inan, doğrularına yürü ve bulutlar temizlenmeye başlar. Hayata bakış açım için o kadar şükrediyorum ki, bu 100'den fazla günlük Lyme, kronik hastalık, koenfeksiyon tedavisi, neredeyse 15 yıllık görünmez acı, her şeye değdi ki, yapabiliyorsam, dolu bir bardaktan sevgi yaymak ve olmak için bir ömür geçireceğim." Son olarak, "İlk defa gerçekten kendim olabiliyorum" diyen Hadid, yaşadığı deneyimlerin hayatının en aydınlatıcı deneyimi olduğunu belirterek, pozitif resimleri seçmeye çalıştığını ve yaşadığı değişimlerin yeni bir vizyonla dolu olduğunu vurguladı.

Norveçli ünlü top model Antalya’ya geliyor Haber

Norveçli ünlü top model Antalya’ya geliyor

Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana’nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüterek dünya çapında ses getiren moda şovlarına imza atan Dosso Dossi Fashion Show, yine bir önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor. 15 Aralık’ta 70 mankenin katılımı ile gerçekleşecek büyük defilenin baş mankeni Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen olacak. Türkiye’nin en büyük moda şovlarını yapan Dosso Dossi Fashion Show, 13-18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. 20 ülkeden yaklaşık 5 bin tekstil alıcısının bir araya geleceği etkinlik, yine uzun süre konuşulacak. Etkinlik kapsamında düzenlenecek defilede, Türk tekstil ürünlerinin 2024 ilkbahar-yaz tasarımları sergilenecek. Defilenin baş mankeniyse Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen olacak. 28 yaşında ve 1.77 boyundaki manken, geçtiğimiz yıl İtalyan iş insanı Tommy Chiabra ile yaptığı evlilikle magazin gündemini meşgul etmişti. Bir alışveriş merkezinde keşfedilmesinin ardından mankenlik kariyerinde hızlı ilerleyen Freda Aasen, dünya çapında pek çok marka ile çalıştı. "2 bin kişilik defile" Ünlü top modellerin yanı sıra podyum konseptleriyle de adından söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show için yine özel bir tasarım hazırlanacak. Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Nest Convention Center’da toplam bin 400 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek defileyi iki bin özel davetlinin izleyeceğini söyledi. Defilenin tasarımıyla da gündeme geleceğini belirten Hikmet Eraslan, “Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkat çekeceğiz. Dünyamızın kurak ve çölleşmiş görünümünü fanuslar içinde kurtarılabilmiş bitkilerle vereceğiz. Sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapacağız” dedi. Sanat yönetmeni ve koreograf Yasin Soy eşliğinde podyuma çıkacak olan mankenler, defilenin finalinde özel olarak tasarlanmış kırmızı kıyafetlerle yürüyerek Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu podyuma taşıyacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.