TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Yılmaz Erdoğan

İLKHABER-Gazetesi - Yılmaz Erdoğan haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Yılmaz Erdoğan haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Yılmaz Erdoğan, özel fotoğraflarının yayınlanması iddiasıyla Cansu Taşkın'a dava açıyor Haber

Yılmaz Erdoğan, özel fotoğraflarının yayınlanması iddiasıyla Cansu Taşkın'a dava açıyor

Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, kendisiyle ilişki yaşadığını iddia eden Cansu Taşkın'a karşı hukuki mücadele başlatıyor. İddialara göre, Taşkın'ın şubat ayında ilişki yaşadıklarına dair söylentilerin ardından, Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından sosyal medyada ikilinin birlikte yer aldığı görüntüler paylaşıldı. Bu görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayınlandı. Halk TV'nin haberine göre, Yılmaz Erdoğan'ın, Taşkın'ın bu iddiaları ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler nedeniyle dava açacağı öne sürüldü. Erdoğan'ın, kendisiyle ilgili yapılan bu tür iddialara karşı hukuki süreç başlatmaya hazırlandığı belirtiliyor. YILMAZ ERDOĞAN'IN İLİŞKİ İDDİALARINA KARŞI YENİ GELİŞME: GÖRÜNTÜLERİN KAYDEDİLME HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın'a karşı başlattığı hukuki süreçte, görüntülerin kaydedildiği anın detayları gün yüzüne çıkıyor. İddialara göre, Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun, geçtiğimiz ağustos ayında Erdoğan'ın çiftlik evine misafir olarak gitti. Bu ziyaret sırasında, "anı olması" amacıyla Erdoğan ile birlikte fotoğraflar çektiren ikili, Erdoğan'ın haberi olmadan yakınlaşma görüntülerini cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Kendi aralarında anlaşmaya varan kardeşler, Vurgun'un telefonda konuşuyormuş süsü verdiği esnada ortamı kaydederek, Erdoğan'dan habersiz olarak görüntülerin kaydedildiği iddia ediliyor. İddialara göre, ilerleyen tarihlerde Erdoğan, Taşkın'ın aramalarına yanıt vermedi ve mesajlarına dönüş yapmadı. Bu durum üzerine Taşkın'ın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdiği öne sürülüyor. YILMAZ ERDOĞAN, ÖZEL HAYATININ İHLAL EDİLMESİ İDDİASIYLA DAVA AÇIYOR: DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR Yılmaz Erdoğan'ın özel yaşamının ihlal edildiğini öne sürerek hukuki mücadele başlattığı iddia ediliyor. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından Erdoğan'ın büyük bir öfke duyduğu ve avukatlarına dava açılması için talimat verdiği belirtiliyor. Erdoğan'ın abla ve kardeşi hakkında dava açılacağı belirtilirken, bu durumun TCK 134. Madde kapsamında değerlendirildiği ifade ediliyor. Söz konusu maddeye göre, "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ibareleri yer alıyor.

Model Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkisini doğruladı: "Biz kötü bir şey yapmadık" Haber

Model Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkisini doğruladı: "Biz kötü bir şey yapmadık"

Model Cansu Taşkın, uzun süredir kendisinden 25 yaş büyük olduğu iddia edilen Yılmaz Erdoğan'la ilişkisi hakkındaki sessizliğini bozarak ilişkiyi doğruladı. Taşkın, "Biz kötü bir şey yapmadık, bu çok normal değil mi?" diyerek ilişkiyi açıkladı. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "İnci Taneleri" dizisiyle ekranlara dönen ve uzun süredir kendisinden yaşça büyük olduğu konuşulan model Cansu Taşkın, ilişkiyi doğruladı. Taşkın, "Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi. Cansu Taşkın, sözlerinin devamında Yılmaz Erdoğan'ın kullandığı kelimelerle ilgili kendisini düzelttiğini söyledi." şeklindeki açıklamalarıyla ilişkiyi doğruladı. Yılmaz Erdoğan'ın uzun süredir kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığı ileri sürülüyor. Taşkın'ın açıklamaları, bu iddiaları doğrulamış oldu.

İnci Taneleri Dizisi Gerçek mi Kurgusal mı? Dilber Kimi Canlandırıyor? Haber

İnci Taneleri Dizisi Gerçek mi Kurgusal mı? Dilber Kimi Canlandırıyor?

Türk televizyon dünyasının sevilen yapımlarından biri olan "İnci Taneleri" dizisi, karakterlerin derinlikli hikayeleri ve izleyiciyi içine çeken senaryosuyla dikkat çekiyor. Bu dizinin içerisinde yer alan Dilber karakteri özellikle izleyicilerin merakını uyandırmış ve büyük ilgi görmüştür. "İnci Taneleri" dizisinin izleyicileri ekran başına kilitleyen karakterlerinden biri olan Dilber, gerçek hayattan esinlenmeyen bir kurgusal karakterdir. Dizi, tamamen kurgusal bir senaryoya dayanmakta olup, karakterler gerçek kişilerden esinlenmemiştir. Gerçek Hayatta Dilber Karakteri Kimdir? Dilber (Hazar Ergüçlü) karakteri, pavyonlarda çalışan güçlü ve bağımsız bir kadını temsil etmektedir. Ancak bu karakterin gerçek hayatta bir karşılığı yoktur; Dilber, Yılmaz Erdoğan'ın hayal gücünden çıkan bir karakterdir. Dilber'in hikayesi, zorluklarla mücadele eden ve hayatta tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatmaktadır. Bu karakter, izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüş ve sevilmiştir. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün oyunculuğu ve Dilber'in karakterinin derinliği izleyiciler tarafından takdirle karşılanmıştır. İnci Taneleri Dizisi Kurgu mu? İnci Taneleri dizisi, pavyonlarda çalışan kadınların zorluklarını ve yaşadıkları hayat mücadelesini yansıtan önemli bir yapımdır. Dizi, gerçek hayattan esinlenmese de izleyicilere duygusal ve düşündürücü anlar yaşatmaktadır. Ancak, "İnci Taneleri" dizisindeki Dilber karakteri gerçek hayattan esinlenmeyen bir kurgusal karakterdir. Dizi, tamamen kurgusal bir senaryoya dayanmakta olup, karakterler gerçek kişilerden esinlenmemiştir. İnci Taneleri oyuncuları? Başroller: Tolga Sarıtaş - Azem Yücedağ Hazar Ergüçlü - Dilber Beren Gökyıldız - Gülce Salih Bademci - Cemal Ufuk Bayraktar - Sait Diğer Oyuncular: Ebru Özkan - Naciye Özgür Emre Yıldırım - Cihan Selen Öztürk - Nermin Aytaç Şaşmaz - Kenan Uğur Polat - Yusuf Ferit Kaya - Rıza Mine Tugay - Aysel Elif Doğan - Süheyla Serdar Orçin - Fuat Bedia Akartürk - Saadet Nazlı Tosunoğlu - Emel Ahmet Mümtaz Taylan - Muharrem Altan Gördüm - Ekrem Konuk Oyuncular: Yılmaz Erdoğan - Azem'in babası (seslendirme) Selma Ergeç - Piraye Kubilay Aka - Cihan Güven Kıraç - Kasım Yasemin Baştan - Nergis Onur Akbay - Necmi

İnci Taneleri yasaklandı mı? RTÜK İnci Taneleri dizisine ceza mı verdi? Haber

İnci Taneleri yasaklandı mı? RTÜK İnci Taneleri dizisine ceza mı verdi?

Türk televizyonlarında büyük ilgi gören İnci Taneleri dizisi hakkında çıkan yasaklama iddiaları henüz doğrulanmamıştır. Ancak, İnci Taneleri'nin yasaklanma ihtimali hala devam etmektedir. RTÜK'ün, dizinin yayınıyla ilgili bir inceleme başlatması ve olası bir yayın durdurma kararı alması ihtimaller arasında. İnci Taneleri yasaklandı mı? 28 Ocak 2024 tarihi itibarıyla, İnci Taneleri dizisi yasaklanmamıştır. 25 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi, pavyon sahneleri ve cinayet teması ile tartışmalara neden olmuş ve bazı kesimlerden tepki çekmişti. Tepkiler üzerine, dizinin fragmanı Kanal D tarafından yayından kaldırılmış ve dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda belirsizlik yaşanmıştı. Ancak, dizinin 26 Ocak 2024 tarihinde ikinci bölümü yayınlanmış ve dizi yayın hayatına devam etmektedir. Ancak, dizinin yasaklanması ihtimali hala ortadan kalkmamıştır. Ankara Seymenler Kulübü Derneği, dizinin Ankara ve Ankara kültürünü yanlış yansıttığını belirterek, yapımcıya dava açacaklarını ve RTÜK'e başvuruda bulunduklarını açıklamıştır. RTÜK'ün dizinin yayınına yönelik bir inceleme başlatması ve dizinin yayından kaldırılmasına karar vermesi mümkündür. Sonuç olarak, İnci Taneleri dizisi şu anda yasaklanmamıştır. Ancak, dizinin yayınına yönelik hukuki bir süreç devam etmekte ve dizinin yayından kaldırılması ihtimali hala bulunmaktadır. İnci Taneleri ceza alacak mı? İnci Taneleri'nin ceza alacağı kesin değil. Ceza alabilmesi için, yaptığı yayınların suç teşkil eden bir içeriği olması gerekir. Bu içeriğin ne olduğuna dair kesin bir bilgi yok. Ancak, İnci Taneleri'nin yayınlarında zaman zaman nefret söylemi, şiddet çağrısı ve ayrımcılık içeren ifadeler yer aldığı biliniyor. Bu tür ifadeler suç teşkil ettiği için, İnci Taneleri'nin ceza alması mümkündür. İnci Taneleri'nin ceza alacağı konusundaki kesinlik, soruşturmanın sonucunda belli olacaktır. Soruşturma sonucunda, İnci Taneleri'nin yayınlarının suç teşkil ettiğine karar verilirse, ceza alacaktır. Cezanın miktarı, yayınların içeriği ve niteliğine göre değişecektir. İnci Taneleri'nin ceza almaması için, yayınlarının suç teşkil eden bir içeriği olmadığını ispat etmesi gerekir. Bu, yayınların içeriğinin incelenmesi ve suç teşkil eden bir unsurun bulunup bulunmadığının belirlenmesiyle mümkündür. Şu anda, İnci Taneleri'nin ceza alıp almayacağı konusunda kesin bir bilgi yoktur. Soruşturma sonucunda ceza alacağı kesinleşirse, bu durum Türk internet ortamı için önemli bir gelişme olacaktır.

İnci Taneleri Dizisi ilk Bölümden Hüsran Yaşadı! 26 Ocak Reyting Sonuçları Haber

İnci Taneleri Dizisi ilk Bölümden Hüsran Yaşadı! 26 Ocak Reyting Sonuçları

İnci Taneleri dün akşam ekran macerasına başladı. Dizinin fragmanı bile ilk günden adından söz ettirmişti. İnci Taneleri dizisinin Dilber'i, Dilber dansı ve Dilber elbisesi günlerdir gündemde olduğu gibi role hayat veren Hazar Ergüçlü de merak konusu olmuştu. KİMİSİ BEĞENMEDİ KİMİSİ SEVDİ ! Dizinin birinci bölümü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Fakat beklenildiği kadar iyi bulunmayan diziye yorum yağdı.  BKM Yapım imzalı olan, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin galası da dün akşam gerçekleştirildi. 'İNCİ TANELERİ' DİZİ KONUSU Dizi konusu ile yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi? 'İNCİ TANELERİ 'OYUNCULARI İnsanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak dizinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Özgün Çoban gibi isimler yer alıyor. NEREDE ÇEKİLİYOR? İnci Taneleri dizisi İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde çekiliyor. Dizide Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği sahne ise Ankara'da gerçekleştirildi. 26 Ocak 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri kaçıncı oldu? Önceki akşam Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı İnci Taneleri adlı dizi ekranlara ilk bölümü ile geldi. Yayınlanan ilk bölümü büyük ilgi gören İnci Taneleri'nin bu ilgisi reytinglere de yansıdı. TİAK tarafından henüz 25 Ocak reyting verileri yayınlanmadı. Önümüzdeki saatlerde reyting verilerinin yayınlanması bekleniyor. İnci Taneleri İlk Bölüm 25 Ocak Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? Azem, cezaevinden sonra kendisine kuracağı yeni hayatın mücadelesi verirken Dilber'le yolları kesişir. Azem, yıllar önce karısını öldürmek suçuyla cezaevine girer. Cezaevinden kurduğu sağlam dostluklar, Azem'in tahliye gününün gelip çatmasıyla daha da sağlamlaşır. Azem, cezaevinden arkadaşlarının duygusal vedasıyla ayrılır. Azem, ölümünden suçlu tutulduğu eşi Hande'yi mezarı başında ziyaret eder. Eşine duyduğu özlemi okuduğu şiirle dile getiren Azem "Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış!" dizelerini okurken duygularına hakim olamaz.  Azem, otelin girişinde telefonda iş görüşmesi yaparken Zerre gelir. Zerre, Dilber'in hem yardımcısı hem de kuzenidir. Zerre'nin argolu konuşmaları Azem'in canını sıkar. Azem ve Zerre arasında yaşanan münakaşa sırasında Dilber, aşağı iner ve Azem'le ilk karşılaşma olaylı olarak gerçekleşir. Zahir, Dilber'in yıllar önce zorla evlendirildiği adamdır. Dilber, ara sıra para vererek uzak durmasını sağlar. Ancak Azem'le Dilber'i yan yana hatta öpüşürken gören Zahir, başlarına bela olur ve olay çıkarır. Nergis ve Kasım'ın evine gelen Azem, yıllar sonra eşini en yakın dostlarıyla birlikte anar. Azem'in ısrarıyla yıllar önce kimseye anlatılamayan gerçek, Nergis ve Kasım'ın içinde kapanmayan bir yaradır. Piraye'nin evindeki yemekten ayrılan Azem, otele girmek üzere sokakta yürürken Zahir'i karşısında görür. Zahir yalnız değildir ve adamlarıyla birlikte Azem'i öldüresiye döver. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.