TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın görüntüleri çıktı

Yaş farkından dolayı günlerdir konuşulan olay aşkın görüntüleri ortaya çıktı! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın aşk dolu anları görüntülere böyle yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 15:27
Kaynak: Haber Merkezi

Uzun süredir dedikodularla gündemde olan Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkisini sonunda doğrulandı. 

Model Cansu Taşkın, uzun süredir kendisinden 25 yaş büyük olduğu iddia edilen Yılmaz Erdoğan'la ilişkisi hakkındaki sessizliğini bozarak ilişkiyi doğruladı. Taşkın, "Biz kötü bir şey yapmadık, bu çok normal değil mi?" diyerek ilişkiyi açıklamıştı. Oartaya çıkan bu görüntülerden sonra büyük aşkın doğruluğu onaylandı.

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "İnci Taneleri" dizisiyle ekranlara dönen ve uzun süredir kendisinden yaşça büyük olduğu konuşulan model Cansu Taşkın, ilişkiyi doğruladı. Taşkın, "Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim.

Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi. Cansu Taşkın, sözlerinin devamında Yılmaz Erdoğan'ın kullandığı kelimelerle ilgili kendisini düzelttiğini söyledi." şeklindeki açıklamalarıyla ilişkiyi doğruladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.