TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Sarıçam Adayı Göçmen yapacağı projeleri açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen gazetecilerle bir araya gelerek, projelerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
CHP Sarıçam Adayı Göçmen yapacağı projeleri açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen gazetecilerle bir araya gelerek, projelerini açıkladı.

İLKHABER Gazetesi'nden Bayram Bulut'un haberine göre; haberine göre; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Göçmen, adaylık sürecinde halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştığını söyledi. Sarıçam İlçesi ile ilgili bilgiler veren Göçmen, “Bilindiği üzere Sarıçam 2009 yılında Yüreğir’den ayrılarak yeni bir merkez ilçe oldu. Çukurova Üniversitesi ilçemiz sınırları içerisinde yer alıyorken daha sonra Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi de Sarıçam sınırları içerisinde kuruldu. Adana Şehir Stadyumu’nun da ilçemizde hizmete açılması ile Sarıçam’da hâlâ devam eden hızlı bir nüfus artış süreci ve dikey yapılaşma başladı. Bu kadar hızlı gelişen ve büyüyen ilçemiz maalesef kurulduğu günden bu yana “sosyal belediyecilik anlayışı” ile tanışamadı. Bizim adaylık sürecimizi başlatan da bu anlayış olmuştur” dedi.

CHP Sarıçam Adayı Göçmen yapacağı projeleri açıkladı 2

Projelerini anlatan Göçmen, seçilmesi durumunda ilçede şunları yapacağını söyledi;

“Halk Market,  Aile Danışma ve Eğitim Merkezi, Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı, Yöresel Ürünler Pazarı,  Veteriner Hizmetleri ve Ziraat Mühendisi Desteği, Engelsiz Yaşam Merkezi, Madde Bağımlılığı ve Mücadele Merkezi, Spor Kompleksi,  Aşevi,    Sarıçam Kariyer Merkezi, Modern Kreşler,  Modern Çocuk Parkları,  Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti,     Emekli Dinlenme Evi,  Çok Amaçlı Düğün Salonu, Can Dostlarımız İçin Pati Parkı, Sarıçam Motor Sporları Alanı, Sarıçam Akademi Merkezi,  Kız/Erkek Öğrenci Yurdu, Üniversite Öğrencilerine Burs,  Öğrenciler İçin Kütüphane, Akıllı Kent Sistemleri”

Sarıçam’ın sorunlarına hakim olduğunu ve çözmek için aday olduğunu belirten Göçmen, “2019-2023 yılları arasında Sarıçam Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak görev yaptım. Bu görevim sırasında, doğduğum günden beri yaşadığım Sarıçam hakkında çok şey öğrendim; her sokağın, her mahallenin, her köyün sorunlarını, beklentilerini, taleplerini, sokak sokak, hane hane ezberledim. Özellikle 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi, tehlikenin ne kadar yakın ve büyük olduğunu bize bir kez daha gösterdi. O gün yaşadığımız depremlerden çıkarmamız gereken çok sayıda ders var. Bu felaketten aldığımız dersleri, sizlere de aktardığımız projelerimizle büyümekte olan ilçemizde uygulayarak, parti politikamız olan “dirençli kentler” kurma anlayışına uygun, dirençli yapılardan oluşan, akıllı kent sistemleriyle büyüyen, güvenli bir Sarıçam yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.