TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener İstifa mı etti? İbrahim Özkan açıkladı

İYİ Parti'nin seçim stratejisindeki değişim sonrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bağımsız olarak görev yapan İbrahim Özkan, Akşener'in yeniden aday olmayacağını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 00:32
Kaynak: Haber Merkezi
Meral Akşener İstifa mı etti? İbrahim Özkan açıkladı

İYİ Parti'nin seçimlere 'hür ve müstakil' girme kararı almasının ardından partisinden istifa eden ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bağımsız meclis üyesi olarak görevine devam eden İbrahim Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurultay kararı alarak, yeniden aday olmayacağını açıkladı.

İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İYİ Parti Genel Başkanı Akşener; Kurultay kararı alarak yeniden aday olmayacağını açıkladı."

Öte yandan, İYİ Partili Bilge Yılmaz da seçim sonuçlarının ardından partideki Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve aynı zamanda Meral Akşener'e istifa çağrısında bulunmuştu. Yılmaz, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

meral akşener


İYİ Parti'den Akşener iddiaları sonrası açıklama

İYİ Parti, seçim sonuçlarının ardından sosyal medyada partinin kurultaya gideceği şeklindeki iddiaların gündeme gelmesinin ardından açıklama yaptı.

Partiden yapılan açıklamada, Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin gayri resmi sonuçların belirmesiyle Akşener'in yarın basın toplantısı gerçekleştireceği belirtildi. 

Açıklamada "Bunun dışındaki bilgi ve haberlere itibar edilmemesi gerekir" ifadesine de yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.