TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzun yıllardır Ak Parti yönetiminde olan Şanlıurfa'yı Yeniden Refah partisi kazandı

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Kasım Gülpınar Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı. Uzun yıllardır Ak Parti'nin kalesi olan Şanlıurfa Yeniden Refah Partisi yönetimine geçti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 01:01
Kaynak: Haber Merkezi
Uzun yıllardır Ak Parti yönetiminde olan Şanlıurfa'yı Yeniden Refah partisi kazandı

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen yerel seçimlerde sonuçlar netleşti ve Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Seçim sonuçlarına göre, AK Parti'nin uzun yıllardır kalesi olan Şanlıurfa'da bu kez güçlü bir rekabet yaşandı. Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gülpınar, rakibi Zeynel Abidin Beyazgül'e karşı 30-40 bin oy farkıyla ipi göğüsledi.

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyelerinde de AK Parti'den fazla kazanması, partiyi mecliste güçlü kıldı ve yerel yönetimde etkin bir rol oynamasını sağladı.

Seçim atmosferinin adeta bir demokrasi şöleni havasında geçtiği Şanlıurfa'da, Kasım Gülpınar'ın zaferiyle birlikte Yeniden Refah Partisi, önemli bir başarı elde etti. Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak resmi Twitter hesabındaki bio bilgisini güncelledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.