TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor - Konyaspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 27. haftasında, Konyaspor evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Maç, 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
Hatayspor - Konyaspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında kritik bir mücadele sahne alacak. Konyaspor, Hatayspor'u konuk edecek. İşte maç detayları...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında nefesler tutuluyor! Konyaspor, evinde Hatayspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Zorlu karşılaşma, 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Ligde kötü bir dönem geçiren Konyaspor, iç sahada Hatayspor'u yenerek çıkış arayacak. Son Beşiktaş maçından mağlubiyetle ayrılan Konyaspor, taraftarının desteğiyle galibiyet arayacak.

Hatayspor ise deplasmanda Konyaspor'u devirerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Volkan Demirel'in önderliğindeki ekip, sıkı bir hazırlık dönemi geçirerek Konya deplasmanına iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Futbolseverler, heyecan dolu mücadeleyi Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izleyebilecekler. Konyaspor-Hatayspor maçı, Türkiye'nin dört bir yanındaki futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacak.

konyaspor


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.