TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da seçim güvenliği toplantısı Vali Köşger’in başkanlığında yapıldı

Adana'da Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında düzenlenen toplantıda, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimi için alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı. Vali Köşger, vatandaşların oy kullanma sürecinin güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:07
Kaynak: BÜLTEN

Adana'da, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik alınacak tedbirlerin değerlendirildiği İl Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapıldı. Toplantıya 15 ilçe kaymakamı ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel katıldı. Toplantıda, seçim öncesinde, seçim anında ve sonrasında herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için alınması gereken önlemler detaylı bir şekilde ele alındı.

Vali Köşger, Adana'da 15 ilçede toplam 5 bin 164 sandık kurulacağını ve toplam seçmen sayısının 1 milyon 629 bin 959 kişi olduğunu belirtti. Vatandaşların oylarının sandığa sağlıklı bir şekilde yansıması ve seçimin demokratik bir olgunlukla geçmesi temennisinde bulunan Vali Köşger, gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı.

Vali Köşger, güvenlik önlemleri hakkında bilgi vererek, seçim günü için 6 bin 184 polis, bin 800 jandarma olmak üzere toplamda 7 bin 984 güvenlik personeli ile 13 TOMA, 8 zırhlı otobüs, 7 otobüs, 2 minibüs ve 2 kirpi aracının görevlendirildiğini açıkladı.

Vali Köşger, herkesin görevini layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade ederek, yapılacak seçimin ülke ve millet için hayırlı olması dileğinde bulundu. Toplantının ardından değerlendirmeler yapılarak sona erdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.