TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Özer: Sarıçam’ı Çöplük Belasından Kurtaracağız

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Özer yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Seçimin en iddialı adayı olam Özer projelerini de anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 16:32
Kaynak: BÜLTEN
İyi Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Özer: Sarıçam’ı Çöplük Belasından Kurtaracağız

İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıçam Belediye Başkan Adayı olan Avukat Yusuf Özer, ilçenin yaşanabilir bir konuma getirilmesi için çözüm odaklı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Özer, yaptığı açıklamada, Sarıçam'ın geleceğini belirleyecek önemli adımlar atacaklarını ifade ederek, "Sarıçam’ı kaderine terk etmeyeceğiz. İlçemizi yaşanabilir bir konuma getirecek ve çöplük belasından kurtaracağız" dedi.

Sarıçam'ın potansiyelini değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Özer, "Sarıçam ilçemiz Adana’nın merkez 4 ilçesinden bir tanesi. Ancak, maalesef geçtiğimiz süreç içerisinde Sarıçam’ın bir kent kimliği oluşamamış, kent yaşamını andıran bir durum yok. Bu durumu değiştirmek için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ SARIÇAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZER: SARIÇAM’I YAŞANABİLİR BİR İLÇE YAPACAĞIZ

Çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Özer, “Sarıçam’da 10 yıldır mevcut bir belediye başkanı var. Onun karşısında en iddialı aday olarak çalışmalarımız sürüyor ve tam saha çalışıyoruz. Sarıçam ilçemiz Adana’nın merkez 4 ilçesinden bir tanesidir. 2009 yılında ilçe oldu. Özellikle kuzeydeki ilçelerimiz İmamoğlu, Aladağ, Teke, Tufanbeyli, Kozan o bölgenin insanların yoğun olarak yaşadığı bir yer ama maalesef geçtiğimiz süreç içerisinde yeni bir ilçe olmasına rağmen Sarıçam’ın bir kent kimliği oluşamamış bir alameti farikası oluşamamış, kent yaşamını andıran bir durum yok. Kasaba görüntüsü ile maalesef devam ediyoruz. Çarpık kentleşme neticesinde bomboş bir alanken Sarıçam ilçemiz yeni stadın temelleri bile atılmamıştı. Bilim Teknoloji Üniversitesimiz kiralık binalarda eğitim veriyordu. Bomboş bir alandı. Bu çağda örnek bir şehir yapılabilirdi maalesef bina çöplüğünden öteye gitmedi. Biz Sarıçamlı hemşerilerimize özellikle söylüyoruz. Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Bir 5 yıl daha Sarıçam’ı kendi kaderine terk etmemek lazım. Sarıçam’ı örnek bir ilçe yapacak projelerimizle, planlarımızla ve bu yönde oluşturduğumuz bir vizyonla inşallah Sarıçamlıların gurur duyacağı, onur duyacağı, iyi ki ben Sarıçam da yaşıyorum diyeceği bir Sarıçam hayalimiz var. Sarıçamlı hemşerilerimizin teveccühü ve desteğiyle bu hayalimizi birlikte gerçekleştirmeyi umuyorum.” dedi.


SARIÇAM’I ÇÖPLÜK BELASINDAN KURTARACAĞIZ

Üç yıl içerisinde Sarıçam çöplüğünü kaldıracağını söyleyen Özer, “Birinci yıl yer seçimini temin edeceğiz. İkinci yıl temin edilen yer seçimine imalatlar ve inşaatlar yapılacak. Üçüncü yılda bu çöplük belasından kurtulacağız. Çöplük belasından kurtulmayı sadece sağlık ve pis koku açısından istemiyorum. Bizim temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşama hakkımız ile ilgilenen yok. Sarıçam da anayasal hakkımız ihlal ediliyor.  O yüzden bu çöplüğün yerine Türkiye’nin en büyük merkez parkını kuracağım. Biz buraya Atatürk’ü de doğuran Ana Türk parkı yapacağız. Ana Türk parkı 2 bin dönüm arazi üzerinde Türkiye’nin en büyük merkez parkı olacak. Böyle bir yerde bütün yatırımlar buraya akacak. İki tane üniversitemizin ortasına Beştepe’deki milli kütüphaneneye benzer en büyük kütüphaneyi yapacağız. Adana’nın merkezi bu çöplüğün kaldırılması ile Sarıçam olacak. Tüketim ve savurganlık belediyeciliğinden, üretim ve kalkınma belediyeciliğine geçeceğiz. Sarıçam’ı İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. “diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.