TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar: Sayın Bakanlarımızı seçimlerden sonra da Adana'mıza bekleriz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar seçim çalışması kapsamında Adana'ya gelen Bakanlara sitemde bulundu. Karalar, '' Adana'ya gelmeyen Bakan kalmadı. Her gelen Bakan Ak Parti'nin adayı ile seçim çalışması yürütüyor. Sayın Bakanım, siz bizim de Bakanımızsınız. ''dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 23:03
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Adana'ya seçim çalışması kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan Bakanlara ithafen geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sitemine katıldığını söyleyerek, "İmamoğlu'na katılıyorum. 17+1 ile mücadele ediyoruz. Adana'ya gelmeyen Bakan kalmadı. Bugün Milli Eğitim Bakanı geliyor, Üniversite'de bütün okul müdürlerini ve Ak Parti'nin adayı Kocaispir'i çağırıyor. Ak Parti'nin adayı da orada propaganda yapıyor, oy istiyor. Biz hangi belediyenin yöneticisiyiz? Sayın Bakanım, siz bizim de Bakanımızsınız. Diğer bakanlar ise bizi görmezden gelip Ak Parti'nin adayıyla geziyorlar. Ama Adanalı emrivakiye gelmez, bu onlar açısından olumlu bir durum değil." ifadelerini kullandı.

zeydan karalar

Karalar: Ülkücüleri Üzdüğüm İçin Üzüldüm

MHP ve Ülkücülerle bir problemi olmadığını belirten Karalar, ''Taş medreselerde yetişen benim kardeşim olamaz söylemi çok yanlış anlaşıldı. Benim MHP ve Ülkücülerle bir problemim olamaz. Ben orda bir Belediye Başkanına ithafen konuştum. Bir kesimi kastetmedim. Özellikle milliyetçileri üzmüş bu durum, açıkçası bende üzüldüm çok yanlış anlaşıldı.'' diyerek manipülasyon amaçlı haberler yapıldığını dile getirdi.

Zeydan Karalar Adaylıktan Çekiliyor mu?

Karalar, kendisinin kazanacak aday olduğunu bilenlerin kendisine karşı manipülasyon amaçlı kampanyalar yürüttüğünü belirterek, "Dem lehine adaylıktan çekileceğimi söylüyorlar. Manipülasyondan başka bir durum yok. Adayı aşağıya çekmek amaç tamamen." diyerek, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Zeydan Karalar'ın Gerçekleştirmediği Vaadi Kaldı mı?

Otogar hariç söz verdiği vaatlerin tamamını gerçekleştirdiğini belirten Karalar, '2019'da otogar yenileme vaadini gerçekleştiremedim, bir otogar kaldı. Ancak diğer vaatlerimin hepsini gerçekleştirdim. Ağır borçlu bir belediye devraldık. Pandemiden hemen sonra ödüllü bir mimarlık firmasına projeyi çizdirdik. Oradaki işyeri sahiplerini ikna etmeye çalıştık ve projeyi meclise sunduk, ancak meclisten geçmedi. Ticari alan yapılacak diye reddedildi. Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'nda olduğu için projemiz meclisten geçemedi.'' dedi.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.