TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liderin keyfi yerinde

TFF 3. Lig 4. Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve kupayı geçtiğimiz hafta Yeni Adana Stadı’nda düzenlenen muhteşem törenle alarak müzesine götüren Adana 1954 FK, sezonu Nevşehir Belediye Spor maçıyla tamamlayacak. Hazırlıklarına devam eden turuncu-beyazlılar o maçı da kazanıp sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
Liderin keyfi yerinde

TFF 3. Lig 4. Grubunu şampiyonu Adana FK, sezonun son haftası Nevşehir Belediye Spor deplasmanına çıkacak.  Şimdiden 2. Lig için planlamalara başlayan turuncu-beyazlılar, Nevşehir maçını da kazanıp, sezonu galibiyetle tamamlamanın hesabını yapıyor.

Bayrak As Kampanyası

Bitexen Adana 1954 FK, şampiyonluk kutlamaları kapsamında kentte ‘BAYRAK AS’ kampanyası başlattı. Adana ekibi, yaptığı açıklamada; "Halkın Takımı için Caddeleri Sokakları DONATALIM BAYRAKLARLA... Bayrağını as STORYDE TAKIMINI ETİKETLE! Matbaa İletişim Numarası +90 546 678 19 74. Yaptırmak isteyen taraftarlarımıza Rıdvan Sönmez yardımcı olacaktır." Paylaşımını yaparak tüm Adanalıları sevincine ortak olmaya davet etti.

Adana 1954 FK, şimdiden 2. Lig için çalışmalara başlarken, gelecek sezon yine şampiyonluğa ulaşıp TFF 1.lige çıkmayı hedefliyor.

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, şampiyonluk hakkında, “Bir araya gelerek güçleniyor, birlikte başarıya ulaşıyoruz. Takım ruhuyla hareket eden bir aileyiz ve her birimiz, bu ailenin önemli bir parçasıdır. Birlikte çalışarak, zorlukların üstesinden gelir ve zaferler kazanırız.

Bu fotoğraf, bize hatırlatıyor ki, ne olursa olsun, birlikte olduğumuz sürece her engeli aşabiliriz. Kulübümüzün temel taşı olan birlik ve beraberlik duygusu, bizi daha da güçlü kılar. Birlikte olduğumuz sürece, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.” Şampiyonluk Adana Halkı’na çok yakıştı” dedi.

Ligde 27 Maçta 63 Puan Topladı

Adana 1954 FK, ligde bu sezon sadece 4 yenilgi aldı. Halen en yakın rakibine 13 puanlık fark atan Adana ekibi, Nevşehir Belediye Spor maçını da kazanıp 66 puanla sezonu tamamlamak istiyor. Adana 1954 FK, 2023-2024 Sezonu ilk devresini de 38 puanla yine zirvede tamamlamıştı.

Turuncu-beyazlılar, sezonun ilk devresi; 23 Elazığspor, 1984 Muşspor, Armoni Kestel Spor, Orduspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Sutanbeyli Belediye Spor, Sebat Gençlik Spor, Tokat Belediye Spor, Bursa Yıldırım Spor, Çatalcaspor, Nevşehir Belediye Spor mücadelelerini kazanmıştı.

İkinci yarı ise; Elazığspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Sultanbeyli Spor, Güneş Holding Çankaya Spor, Tokat Belediye Plevne Spor, Bergama Sportif Faaliyetler AŞ maçlarını kazanırken,

Muşspor, Armoni Alanya Kestelspor, Orduspor 1967 AŞ ve Sebat Gençlik Spor maçlarında ise puan çıkaramadı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.