Mersin'de kavga anonsuna gelen polislere sürpriz kutlama yapıldı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, asılsız kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri meşale ve çiçeklerle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2026 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2026 00:11
Kaynak: AA
Mersin'de kavga anonsuna gelen polislere sürpriz kutlama yapıldı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 181'inci yılına özel dikkat çeken bir kutlama organize edildi. Denizciler Mahallesi Muhtarı Okay Güğül, Beyreli Mahallesi Muhtarı Ethem Kavun ve mahalle sakinleri, güvenlik güçlerine unutulmaz bir an yaşatmak amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu.

MEŞALELER VE TÜRK BAYRAKLARIYLA KARŞILAMA

Mersin'de kavga anonsuna gelen polislere sürpriz kutlama yapıldı 2

Kutlama hazırlıkları kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne asılsız bir kavga ihbarı iletildi. İhbarın yapıldığı Denizciler Mahallesi'ndeki adrese hızla intikal eden polis ekipleri, bekledikleri gergin ortam yerine mahalle sakinlerinin coşkulu karşılamasıyla karşılaştı. Ekipler bölgeye ulaştığı anda vatandaşlar meşaleler yakarak Türk bayrakları açtı.

"PASTA KESİLDİ ÇİÇEKLER TAKDİM EDİLDİ"

Mersin'de kavga anonsuna gelen polislere sürpriz kutlama yapıldı 3

Organizasyonun devamında mahalle muhtarları ve vatandaşlar, görevi başındaki polislere çiçek takdim ederek Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü tebrik etti. Sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen emniyet mensupları, kendileri için hazırlanan pastayı vatandaşlarla birlikte kesti. Yerel halkın yoğun ilgi gösterdiği kutlama etkinliği, polis ekipleri ve vatandaşların birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.

Mersin'de kavga anonsuna gelen polislere sürpriz kutlama yapıldı 4

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.