TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık'tan Adana'da Seçim Çalışmalarına Destek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Adana'da gerçekleştirilen seçim çalışmalarına destek verdi, MHP kadrolarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 12:44
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık'tan Adana'da Seçim Çalışmalarına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Adana'da gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılarak destek verdi. Yapılan açıklamada, Yılık'ın Adana'daki seçim faaliyetlerine aktif katılım sağladığı belirtildi.

Pelin Yılık: ''Cumhur İttifakı'nın Bayrağı Adana'da En Yükseklerde Dalgalanacak''

Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP kadrolarına teşekkür eden Yılık, "Adana'da kadrolarımızın olağanüstü bir gayretle çalıştıklarını, Cumhur İttifakı'nın büyük bir uyum içinde olduğunu gördüm. İnanıyorum ki Adana'da, Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı memnun edecek güzel sonuçlar alacağız. Görünen o ki Cumhur İttifakı'nın bayrağı Adana'da en yükseklerde dalgalanacak, Cumhur İttifakı taçlanacak." ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık'ın Adana ziyareti kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği ve seçim çalışmalarına aktif olarak katıldığı belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Adana'daki seçim çalışmalarına katılarak destek verdi. Yapılan açıklamada, Yılık'ın Adana'daki seçim faaliyetlerine aktif katılım sağladığı belirtildi.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.