Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti iddialarını yalanladı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti'ye geçtiği yönündeki sosyal medya iddialarını reddederek, CHP'ye bağlılığını vurguladı. Belediyenin Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Akay'ın partisine olan bağlılığının tartışma konusu dahi edilemeyeceğini belirtti ve kamuoyunu bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti iddialarını yalanladı

CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İYİ Parti'ye geçtiği yönündeki sosyal medya iddialarını yalanladı. Belediyenin Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, bu konuda açıklama yaparak Akay'ın CHP'ye olan bağlılığını vurguladı.

Üney, yaptığı açıklamada, "Akif Akay'ın CHP'liliği ve partiye olan bağlılığı tartışma konusu dahi edilemez. Objektif gazeteciliğinizi dikkate alarak, başkanımızın bilgisi doğrultusunda sizin aracılığınızla Adana kamuoyunu bilgilendiriyoruz." dedi.

Sosyal medyada Akay'ın İYİ Parti Seyhan adayı olduğu yönünde çıkan iddiaların doğru olmadığı ve Akay'ın CHP'ye olan bağlılığının devam ettiği vurgulandı. Kamuoyuna yapılan açıklama ile söz konusu dedikoduların yalan olduğu ve Akay'ın siyasi duruşunun net olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.