TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soner Çetin Meral Akşener İle Görüştü: Uğradığımız haksızlıktan sonra bizlere sahip çıktı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İYİ Parti'ye geçtikten sonra Genel Başkan Meral Akşener ile görüşerek teşekkürlerini iletti. Kendisine "Uğradığımız haksızlıktan sonra bizlere sahip çıkıp ustalık dönemimize vesile oldu" diyerek teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
Soner Çetin Meral Akşener İle Görüştü: Uğradığımız haksızlıktan sonra bizlere sahip çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 2024 Yerel Seçimlerde yeniden aday gösterilmediği için istifa edip İYİ Partiye geçen Soner Çetin Meral Akşener ile görüştü. 

Soner Çetin, 31 Mart Seçimleri'nde CHP'den aday gösterilmeyerek İYİ Parti'ye katıldıktan sonra yaptığı açıklamada, 10 yıl boyunca Çukurova'da belediye başkanlığı yaparken herhangi bir siyasi ayrım yapmadığını ve herkes için eşit ve adaletli bir hizmet anlayışıyla çalıştığını vurguladı. Kendisinin belediye başkanlığının bir hizmet makamı olduğunu ve siyaset yeri olmadığını belirten Çetin, "Her zaman bu anlayışla hizmet ettim. Bize oy versin vermesin herkesin başkanı oldum. Bir mahalleye hizmet götürürken oradan ne kadar oy aldığımıza hiç bakmadım. Çünkü tüm hemşehrilerimiz bizim için değerlidir. Ben her kesimden oy alarak belediye başkanı oldum. Sağcısı solcusu bana destek oldu ve yüzde 60'a yakın oranla seçimi kazandık. İnanıyorum ki yine her kesimin desteğini alarak 31 Mart’ta seçimi kazanacağız ve Çukurova’da hizmet kesintiye uğramayacak" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Çetin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve teşkilatlarına teşekkür ederek, "Yıllarca ittifak ortaklığı yaptık ve birlikte çalıştık. Adana’da her zaman uyumlu bir çalışma ortamımız oldu. Seçim sürecinde bu uyumu devam ettireceğiz ve seçimi kazanacağız. Nasıl 10 yıldır hiçbir siyasi ayrım yapmadan herkese hizmet götürdüysek seçimde de her kesimin oyuna talibim. Çukurovalı kendisine verilen hizmete sahip çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

soner çetin meral akşener

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.