TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan sert açıklamalar: Trabzonspor camiası, yaşananları asla unutmayacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara ilişkin sert açıklamalarda bulunarak, ''Trabzonspor camiası, yaşananları asla unutmayacak, televizyonda şov yapanları unutmayacak, sosyal medya kahramanlarını unutmayacak, klavye savaşçılarını unutmayacak ve hepsinin peşinden giderek tek tek hesap soracak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan sert açıklamalar: Trabzonspor camiası, yaşananları asla unutmayacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Süper Lig'deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve güncel konular hakkında açıklamalarda bulunuyor.

"Biz, Fenerbahçe ile olan ilişkilerimizi her zaman bir seviyede tuttuk. İlk maçta bizi çok iyi karşıladılar, ancak o maçta bir hakem skandalı yaşandı. O gün 'Bu VAR hakemi bir daha maç yönetemeyecek' dedik ve bugün görüyoruz ki, doğru bir karar almışız. Trabzonspor için bu tür haksızlıkları yapanların sonu her zaman aynı olacaktır.

Trabzonspor maçlarında VAR'ın devreye girmemesiyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak aynı zamanda gözlemlediğimiz kadarıyla, Fenerbahçe'nin veya Galatasaray'ın pozisyonlarında üç veya beş pozisyon geriye giderek inceleme yapılıyor. Bu çifte standartları göz ardı edemeyiz."

İşte Doğan'ın açıklamalarından konu başlıkları;

"KONUŞMALARININ ŞEHRİMİZLE İLGİLİ YANSIMALARI OLACAK"

"Çok şey söylenebilir ama öncelikle belirtmek istediğim sonuca başlamak istiyorum. Türkiye'de hiçbir kurum, takım veya kişi, şehrimizle ilgili yaptıkları konuşmaların hesabını vermeyecek. Herkes, sözlerinin şehrimize olan etkilerinin farkında olmalı."

"TRABZONSPOR BU MAÇTAN CEZA ALMALIDIR''

"Adaletten bahsetmek kolaydır ancak içsel bir muhasebe yapmak gereklidir. Taraftarlarımızın haklılığı ne olursa olsun, sahaya müdahale edilmemelidir. Bu konuda camiamızın da net bir beklentisi var. Yönetim olarak, camiamızın hakkını savunma konusunda kararlıyız. Ancak sahaya inmek sorunları çözmez, aksine artırır. Trabzonspor, bu maçtan dolayı ceza almalıdır ve alacaktır."

"ŞEREFSİZCE SALDIRI KABUL EDİLEMEZ"

"Bu maçta, sahaya giren ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilen bir kişiye şerefsizce saldırıldı. Bu tür davranışlar ne adamlığa ne de delikanlılığa sığar.

Tribünlere yönelik bakışlar, elleri cebinde havalimanında sergilenen tavırlar... Bu hareketlerin ne anlama geldiğini Fenerbahçe taraftarı da bilmelidir, tabii ki herkesi kast etmiyorum. Tribünlerde el kol hareketleri, olta çekme işaretleri yapılıyorsa... Sonra da 'Sevinmek bizim hakkımız değil mi?' diye soruluyor. Elbette sevinmek herkesin hakkı. Trabzonspor evinde ilk kez maç kaybetmiyor."

"Serdar Dursun, Oyuncuları Uyarmak İstedi"

"Fenerbahçe içerisinde, oyuncuların abartılı davranışlarını engellemeye çalışanlar vardı. Örneğin, Serdar Dursun'un kendi arkadaşlarını kaç kere uyarmaya çalıştığını gördüm.

Son olarak, biraz önce aldığımız bir habere göre, taraftarlarımızdan birinin tutuklandığını öğrendik. Merak ediyorum, Türkiye'nin hangi şehrinde, hangi sahada hiçbir darp olayına karışmayan bir kişi tutuklanmıştır? Bu nerede adalet?"

"TRABZONSPOR CAMİASI, YAŞANANLARI UNUTMAYACAK"

"Hiç kimse şunu unutmasın: Trabzonspor camiası, yaşananları asla unutmayacak. Televizyonda şov yapanları unutmayacak, sosyal medya kahramanlarını unutmayacak, klavye savaşçılarını unutmayacak ve hepsinin peşinden giderek tek tek hesap soracak."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.