Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu minik öğrencileri makamında ağırladı

Yüreğir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte, Kaymakam Mehmet Aksu minikleri makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2026 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2026 00:26
Muhabir: Meryem Ünal
Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu minik öğrencileri makamında ağırladı

Yüreğir ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Karacaoğlan Anaokulu öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında öğrenciler, çocuklar için hayata geçirilmesini istedikleri projeleri dile getirirken, temsili kaymakam olarak çeşitli talimatlar verip yönetime dair düşüncelerini paylaştı. Renkli anlara sahne olan etkinlikte çocuklar, hem eğlendi hem de yönetim deneyimi yaşadı.

Kaymakam Mehmet Aksu ise öğrencilerle sohbet ederek 23 Nisan’ın anlam ve önemine dikkat çekti. Çocukların görüşlerini dinleyen Aksu, çeşitli tavsiyelerde bulunarak bayram sevincine ortak oldu.

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu minik öğrencileri makamında ağırladı  2

“ÇOCUKLAR ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu öğrencilerle yakından ilgilenerek bayramlarını kutladı ve eğitim hayatlarında başarılar diledi. Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, tüm çocukların bayramını kutladı.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.