Kocaeli polisinden nefes kesen operasyon: 49 yıl cezası olan 10 yıllık firari yakalandı!

Kocaeli ve Denizli emniyetinin koordineli çalışmasıyla, 12 ayrı "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 49 yıl hapis cezası olan H.K. yakalandı. 2016 yılından bu yana firari olan ve başkasına ait sahte kimlik kullanan 55 yaşındaki şahıs, Merkezefendi ilçesinde gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2026 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2026 13:54
Kaynak: İHA
Kocaeli polisinden nefes kesen operasyon: 49 yıl cezası olan 10 yıllık firari yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 49 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 9 yıl 11 aydır firari olan şahıs, Denizli'de sahte kimlikle yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda, 12 ayrı "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan toplam 49 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K. (55) yakalandı. 26 Mayıs 2016 tarihinden bu yana 9 yıl 11 ay 21 gündür firari olan şahsın, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ile Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün koordineli çalışması sonucu Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şahsın, başkasına ait sahte kimlik kullandığı da tespit edildi. Hükümlü şahıs, işlemlerinin yapılması için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: AA - İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.