TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tanburoğlu: Atılan her oyun adaletli bir şekilde sayılacağına emin olabilirsiniz

31 Mart Yerel Seçim günü geldi. Seçimlerde partiler de okullarda kendi görevlilerini belirledi. CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, seçimlerle ilgili “Atılan her oyun, adaletli bir şekilde sayılacağına emin olabilirsiniz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 11:27
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Tanburoğlu: Atılan her oyun adaletli bir şekilde sayılacağına emin olabilirsiniz

2024 Yerel Seçimleri için beklenen zaman geldi. Birkaç saat önce tüm Türkiye halkı oylarını kullanmaya başladı. Partiler de oy kullanma ve seçim aşamalarının daha adil olabilmesi için çoğu zaman olduğu gibi sandıklarda kendi kişilerini görevlendirdi. Sandık görevlendirmeleri ve oylar hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

TANBUROĞLU: 5 BİN YÜZ ELLİ SANDIK GÖREVLİSİ, 10 BİN MÜŞAHİT, 3 YÜZ ELLİ AVUKATLA SEÇİME HAZIRIZ

Tanburoğlu, “Sevgili Adanalılar, değerli hemşerilerim, sandık önümüze geldi. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Adana il örgütü olarak 1016 okulda; 5 bin yüz elli sandık görevlisi, 10 bin müşahit, 3 yüz elli avukatla seçime hazırız. Atılan her oyun, adaletli bir şekilde sayılacağına emin olabilirsiniz” dedi.

TANBUROĞLU: ADANA'NIN BELEDİYE BAŞKANLARINI SEÇERKEN AYNI ZAMANDA ADANA'NIN KADERİNİ DE BELİRLEYECEĞİZ

Tüm Adana halkını demokrasinin tecelli edebilmesi için oy kullanmaya ve sayım döküm işlemlerini sandıklarında takip etmeye davet eden Tanburoğlu, devamında şunları dile getirdi:

“Adana'nın belediye başkanlarını seçerken aynı zamanda Adana'nın kaderini de belirleyeceğiz. Bizler biliyoruz ki mevcut belediyelerimizin üzerine yeni belediyeler ekleyeceğiz. Hep beraber göreceğiz ki halkçı belediyecilik kazanacak, biz kazanacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.