TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#karşılaşma

İLKHABER-Gazetesi - karşılaşma haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, karşılaşma haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bitexen Adana 1954 FK 3 Nisan’a hazırlanıyor Haber

Bitexen Adana 1954 FK 3 Nisan’a hazırlanıyor

Çıktığı son maçı da galibiyetle tamamlayan Bitexen Adana 1954 FK, sıradaki maç için hazırlıklarına çoktan başladı. Hazırlıklarını sürdüren Bitexen Adana 1954 FK, 3 Nisan Çarşamba günü oynayacakları Bergama Sportif Faaliyetler maçına odaklandı. Takımla ilgili konuşan Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu, Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda takım olarak kazana kazana 2. Lige yaklaştıklarını dile getirdi. TFF 3. Lig 4.Grupta bulundukları grupta lider konumunda bulunan Turuncu-Beyazlı ekipte gözler sıradaki karşılaşmaya çevrildi. Adana 1954 FK ekibinde tüm gözler 3 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’de deplasmanda karşılaşacağı Bergama Sportif Faaliyetler müsabakasına çevrildi. Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Bora Dağlıoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Bergama maçını da kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini kaydetti. Dağlıoğlu, konuşmasının devamında şu cümleleri kullandı: “Şampiyonluk için geri sayım başladı ve artık sayılı günler kaldı. Bu sezon karşılaşmalarda aldığımız başarılı sonuçlarla kentimize büyük bir heyecan yaşattık ve yaşatmaya da devam ediyoruz. Özellikle bu sezon; yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımızla omuz omuza verdik. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor” ifadesini kullandı.

Maccabi Tel Aviv - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Maccabi Tel Aviv - Olympiakos hangi kanalda? Haber

Maccabi Tel Aviv - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Maccabi Tel Aviv - Olympiakos hangi kanalda?

Avrupa futbolunun kıyasıya rekabetine tanık olmaya hazır mısınız? UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son 16 turu kapsamında, Maccabi Tel Aviv ile Olympiakos arasındaki mücadele gözleri ekranlara kilitleyecek. İlk maçta farklı bir skorla galip gelen Maccabi Tel Aviv, rövanş maçında da üstünlüğünü sürdürmeye çalışacak. Ancak Olympiakos'un da pes etmeye niyeti yok. Zirve mücadelesinin doruk noktasında yaşanacak bu karşılaşma, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Peki, bu önemli mücadele ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde! Maccabi Tel Aviv - Olympiakos maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanı kıran kırana devam ediyor. Bu seferki karşılaşmada, Robbie Keane'in çalıştırdığı Maccabi Tel Aviv, evinde Jose Mendelibar'ın ekibi Olympiakos'u ağırlıyor. Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta? TSC Arena'da oynanacak olan mücadele, Türkiye Saati ile 23:00'te başlayacak. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bu maçta, iki güçlü takım kozlarını paylaşacak. Hangi Kanalda Yayınlanacak? Ancak maalesef, karşılaşmanın Türkiye'deki yayıncısı bulunmuyor. Dolayısıyla, bu önemli maçı izlemek isteyenler için çevrimiçi platformlar veya uluslararası yayın servislerinden destek almak gerekecek. Maccabi Tel Aviv, deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 4-1 gibi net bir skorla kazanmıştı. Bu durum rövanş maçını daha da heyecanlı hale getiriyor. Takımlar arasındaki rekabetin ve mücadelenin doruk noktasına ulaşacağı bu önemli maçı kaçırmamak için futbolseverler ekran başında olmalı.

Trabzonspor ile Beşiktaş, 101. randevuda Haber

Trabzonspor ile Beşiktaş, 101. randevuda

(İLKHABER)- Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00’de Trabzon Park’ta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde ligde 1 maçı eksik olan siyah-beyazlılar, 2 galibiyet, 1 beraberlik ile topladığı 7 puanla 4. sırada yer alıyor. Bordo-mavililer ise 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ile aldığı 6 puan ile 7. sırada bulunuyor. Süper Lig’de 101. randevu İki takım Süper Lig’de daha önce 100 kez karşılaştı. Beşiktaş 37 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Trabzonspor ise 36 kez üç puanın sahibi oldu. 27 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu mücadelelerde siyah-beyazlılar rakip fileleri 142 kez havalandırırken, kalesinde de 114 gol gördü. Geçen sezonun ikinci yarısında oynanan aralarındaki son müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Beşiktaş, Süper Lig’de 18 maçtır yenilmiyor Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 18 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar, bu süreçte 14 galibiyet elde ederken 4 kez de beraberlik ile sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’deki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 23. haftasında Sivasspor’a karşı yaşamıştı. Kartal, rakibine karşı 5 maçtır kazanamıyor Beşiktaş, Trabzonspor’u son 5 maçtır mağlup edemiyor. İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmanın ikisini bordo-mavililer kazanırken, 3 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, rakibini en son 2020-2021 sezonunda deplasmanda mağlup etmişti. Düdük Volkan Bayarslan’da Zorlu müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.