TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da en anlamlı “Bubble Show” etkinliği

SMA TİP-1 hastası bebekler için Chaplin Sanat Organizasyon’un düzenlediği etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Adana Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da “Bubble Show” düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 15:44
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’da en anlamlı “Bubble Show” etkinliği

Adana’da Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Herhangi bir yaş sınırının olmadığı “Bubble Show” Baloncuk Partisi etkinliği yapıldı. Ücretli olan etkinliği anlamlı kılansa gelirinin SMA TİP-1 hastası bir bebeğe bağışlanacak olması oldu. SMA hastası çocuklar için Chaplin Sanat Organizasyon’un düzenlediği birçok etkinlikten biri olan Bubble Show, özellikle küçük yaştakiler tarafından ilgiyle karşılandı. Etkinliğe katılım da yoğun oldu.

Bu projeyi başlatanlardan olan Chaplin Sanat Organizasyon Sorumlusu Serkan Boyacı, bu tür etkinlikleri SMA’lı çocuklar için Adana’da defalarca yaptıklarını dile getirdi. Sadece Bubble Show değil, birçok farklı etkinlik yaptıklarını vurgulayan Boyacı, konuşmasında şu cümleleri kullandı:

“Geçen sezondan beri bu organizasyonu yapıyoruz. SMA TİP-1 hastası çocuklarınıza biraz da olsun destek olabilmek adına bu etkinliklere başladık. Bunlara ilk olarak Adana’da başladık. Sonrasında ilgi ve talep olunca Mersin’de de bu tür etkinlikler yaptık. Chaplin Organizasyon olarak yürümeye başladığımız bu yolda çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İmkanımız olduğu sürece de bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz.”

Yarım saat kadar süren etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Bubble Show’un yanı sıra dans ederek oyunlar da oynayan çocuklar, dolu dolu zaman geçirdi.

Bu etkinlik, etkinliğe katılan çocuklara eğlence olurken SMA hastası çocuklara da umut olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.