TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana beyaza büründü! Fındık büyüklüğündeki dolu!!!

Adana’da yaşayan vatandaşlar, sabah saatlerinde yağan fındık büyüklüğündeki dolu yağışının ardından, kentin beyaza bürünmesini şaşkınlıkla izledi. Kar yağışı yaşanmayan ilde dolu Adana’nın beyaza bürünmesine neden oldu.
Adana’nın Karataş ilçesi sabah saatlerinde şiddetli dolu yağışı etkisi altında kaldı. Şiddetli yağan dolu sonrasında Karataş ilçesi beyaza büründü. Fındık büyüklüğündeki dolu yağışına rağmen bazı vatandaşlar balık tutmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Detaylar işte sizlerle birlikte...

Kar yağışı gibi dolu!

Adana’nın Karataş ilçesinde, sabah saatlerinde yağan fındık büyüklüğündeki dolu yağışının ardından, kentin beyaza bürünmesini şaşkınlıkla izleyen vatandaşlar, kar yağışı yaşanmayan ile yağan dolu nedeniyle beyaza bürünmesini ve aynı zamanda da yağış anını kameralarla kayıt altına aldı. 
Kar yağışı yaşanmayan ilde yaşanan dolu Adana’nın beyaza bürünmesine neden olurken, vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden bol bol fotoğraf video paylaştı. Bölge halkı keyifli anlar yaşarken, fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışının bölgeye ne gibi zarar verdiği ise merak konusu oldu.


Dolu yağışı deniz rengini değiştirtti!

Bölgede bahar gibi bir hava yaşanırken, Adana’ya 40 kilometre uzaklıktaki sahil ilçesinde dolu ve yağmur etkili olması ve bir anda başlayan şiddetli dolu nedeniyle kar yağmış gibi bir görüntü ortaya çıkarken, aşırı yağmur ve dolu deniz renginde değişikliğe neden oldu. Denizin bir kısmı çamur rengini alırken, bir kısmı ise mavi olarak kaldı. 
Bölge halkı, Karataş’ta ilk kez böyle bir dolu yağışı gördüklerini dile getirerek, “Kar gibi dolu yağdı. Aslında sıcak bir bölge olduğu için hiç kar yağmaz fakat bu dolu bizlere karı aratmadı” gibi açıklamalar geldi.
Adana’da, sabah saatlerinde yağan fındık büyüklüğündeki dolu yağışı, boş havuzları bile doldurdu.

Oluşturulma Tarihi: 19 Şubat 2024, Pazartesi 13:44
Güncellenme Tarihi: 19 Şubat 2024, Pazartesi 13:44
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.