TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Sözcüsü Çelik Muhalefetin İddialarına Cevap Verdi, ''Hepinize Yeteriz, Haddinizi Bildirmeye Hazırız''

Ömer Çelik, Adana'da yapılan Aday Tanıtım Toplantısında muhalefetin iddialarına cevap verdi. AK Parti olarak kararlılıkla yola devam ettiklerini belirterek, yerel seçimlerde de güçlü bir şekilde ilerleyeceklerini ifade etti."

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Sözcüsü Çelik Muhalefetin İddialarına Cevap Verdi, ''Hepinize Yeteriz, Haddinizi Bildirmeye Hazırız''

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefetin iddialarına yanıt vererek, Adana'da düzenlenen bir toplantıda şu sözleri sarf etti: "Muhalefet partilerinden birisi çıkmış demiş ki ‘Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'na haddini bildireceğiz.’ İşte ben de diyorum ki; bak biz Adana'dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız."

Çelik, muhalefeti eleştirerek, "Haddini bildireceğiz" diyenlere karşı kararlı olduklarını belirtti ve şunları ekledi: "Onlar 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta ne diyorlardı? ‘Kemal Kılıçdaroğlu anketlere göre Cumhurbaşkanı olacak’ diyorlardı. Adana ne diyordu? ‘Biz Bay Kemal'i Bay Bay Kemal yapmaya hazırız’ diyordu. Şimdi genel başkanları gitti. Başka bir genel başkan geldi. Fakat yine teröre destek verenlerle ittifaklarını sürdürmek için terörle yanaşık düzen yürüyenlerle ittifaklarını sürdürmek için her türlü hesabın kitabın içerisine giriyorlar."

Çelik, Cumhur İttifakı'nın üyeleri olarak kararlılıkla yol aldıklarını vurgulayarak, "Biz bu yolda başta Adana olmak üzere Türkiye'nin her tarafında Cumhur İttifakı'nın üyeleri olarak kararlı bir şekilde güçlü bir şekilde yürüyeceğiz" dedi. Ayrıca, genel seçimlerde elde ettikleri başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracaklarını ifade etti ve 31 Mart gecesi Cumhurbaşkanlarına Adana Büyükşehir'i ve 15 ilçeyi hediye edeceklerini belirtti.

Toplantının ardından AK Parti'nin Adana'daki belediye başkan adayları tanıtıldı.

adana ak parti aday tanıtım toplantısı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.