TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karataş Sahilinde İçler Acısı Görüntüler

Adana'nın Karataş ilçesinde sahil bölgesinde artan çöp birikimi ve araç girişi, halkın ve çevrecilerin dikkatini çekiyor. Karataş Belediyesi'nin bu duruma nasıl bir çözüm getireceği ise merakla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 13:20
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Karataş Sahilinde İçler Acısı Görüntüler

Karataş ilçesinde yer alan sahil bölgesinde yaşanan çevre kirliliği ve sahile araçların girmesi vatandaşların tepkisine yol açıyor. Özellikle Harbıs Halk Plajı'nda yer alan görüntü kirliliğine Belediyenin bir çözüm bulunması talep ediliyor.

harbıs plajı

Son dönemde Karataş sahilinde gözle görülür bir şekilde artan çöp birikimi, sahilin doğal güzelliğini tehdit ederken, çevre kirliliği endişelerini de beraberinde getiriyor. Sahil boyunca rastlanan çöp yığınları, hem görsel kirlilik oluşturuyor hem de çevreye zarar veriyor.

''KUMSALA ARAÇ İLE GİRİLDİĞİNİ İLK KEZ GÖRÜYORUM''

Bölgeye Adana'nın Çukurova İlçesinden gelen Rabia Demir, ''Ben kumsala araç girdiğini ilk kez burada gördüm. Bu güzel plaja neden arabayla girdiklerini anlayamıyorum. Denizin dibinde piknik yapıyorlar çöplerini bırakıyorlar. Bu insanlara yaptırım uygulanmalı, Karataş Belediyesinin bu olayı takip etmesi gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

karataş sahili

Kumsal alanında yaşanan çevre sorunları artmaya devam ediyor. Sadece yaz sezonunda değil kış aylarında da Adana'nın ılıman havasında ziyaret edilen kumsallar bakımsızlık ve denetimsizliklerle karşı karşıya kalıyor.

Karataş Belediyesi'nin bu konu hakkında alacağı çevre koruma ve temizlik çalışmaları merak ediliyor.

HARBIS HALK PLAJI

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.