TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’nin Adana İlçe Belediye Başkanı Adayları açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana belediye başkanı adaylarını açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
MHP’nin Adana İlçe Belediye Başkanı Adayları açıklandı

İlkhaber'den Bayram Bulut'un haberine göre ; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart'ta yapılacak seçimler için 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir belediyesinde aday göstereceği isimleri açıkladı. Açıklanan iller arasında Adana’da yer aldı. MHP Adana’da 10 İlçede aday çıkarttı. MHP bazı ilçelerde mevcut belediye başkanlarını aday göstermedi.  Pozantı İlçesi’nde mevcut belediye başkanı olan Mustafa Çay aday listesinin dışında kaldı. Pozantı İlçe Belediyesi’ne MHP Ali Avan’ı aday gösterdi. 

(BİLAL ULUDAĞ)

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Gökçe’nin yerine ise MHP bu kez seçimlere ilçede Vedat Cengiz ismi ile girecek. Karaisalı Belediyesi’nde de MHP değişikliğe gitti. Mevcut aday Saadettin Aslan yerine MHP’nin adayı Bekir Şimşek oldu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile MHP tekrar ‘yola devam’ dedi. MHP’nin yola devam dediği bir başka ilçe ise Karataş İlçesi oldu. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz MHP’nin tekrar Karataş Belediye Başkan adayı oldu.  Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’in yerine ise ilçede Ahmet Şener ismi aday gösterildi. Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ismi yerine MHP’nin adayı Aydın Kütükoğlu oldu. 

(NECİP TOPUZ)

MHP Çukurova İlçesi için belediye başkan adayı olarak Firdevs Cingözler isminde ortak karar kıldı. MHP’nin adayı olan diğer ilçeler ve adayları ise şu şekilde oldu;
“İmamoğlu Mehmet Aydın Kangur, Kozan Mustafa Atlı, Pozantı Ali Avan”

(FİRDEVS CİNGÖZLER)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.